Toppleiligheten i Storgata Terrasse er solgt!

Det er slett ikke hverdagskost at leiligheter på over 10 millioner blir solgt i Sarpsborg, men nå er det en lykkelig familie som skal flytte inn toppleiligheten i det nye boligkomplekset i Storgata Terrasse. 

Utsikt fra den 53 kvadratmeter store terrassen

Beliggende i 4.etasje med en spektakulær takterrasse på hele 53 kvm gir denne boligen en følelse av at man er kongen på haugen, bokstavelig talt. Leiligheten som er en av Sarpsborgs dyreste noen sinne, gir en majestetisk utsikt fra ABB-bygget til flomlysene på Sarpsborg stadion.

Selv om salget har tatt litt tid, var aldri eiendomsmegler Jonas Grimsøen i Grimsøen & Partners i Sarpsborg bekymret.
– Dette er en toppleilighet på 167 kvadratmeter som kan blant annet briljere med 3 soverom, der hovedsoverommet har egen balkong, walk-in closet, samt baderom! I tillegg har du utsikten og den sentrale beliggenheten med gangavstand til stort sett alt, sier han.

Grimsøen påpeker også at leiligheten har en rekke finesser som gir de nye eierne det lille ekstra, som for eksempel heis rett fra garasjen og opp. – Storgata Terrasse er et prosjekt som allerede, etter kun få år, nærmest har blitt som et monument å regne i byen, sier han. – Her er det nærhet til både sentrum og byens grønne lunge, Kulåsparken, der det blir arrangert alt fra konserter og festivaler til marked og dans.

– Velkommen hjem til den heldige familien, avslutter Grimsøen, og opplyser om at det fortsatt er et par ledige leiligheter i Storgata Terrasse. Du kan se etter flere ledige prospekter her.