Har du vurdert å selge eneboligen din i sentrum? Da bør du lese dette

Det er travle dager hos Grimsøen og Partners om dagen. I tillegg til normal drift har de nemlig ekstremt høy forespørsel etter eneboliger i sentrum. Sondre Lien har hatt 3 slike salg på rappen, og alle ble solgt raskt til gode priser.

Nylig solgt: Dovregata 13

– Sommerhalvåret er en populær tid for å selge og kjøpe bolig. En av grunnene er naturligvis at eiendommen fremstilles på en helt annen måte nå, enn den gjør på vinteren, sier Lien.

Sjekk årstiden

Videre forklarer han at hvis du har et hus i sentrum, med hage og det hele, er dette en gunstig tid å selge på. Kan du ha dørene åpne – med sola som skinner, og med en flott, grønn hage utenfor, så viser du boligen fra sin aller beste side. I de kalde og mørke vintermånedene kan det være litt mer utfordrende å vise frem eiendommen i sin praktfulle helhet.

– I vinterslapset legges det mer fokus på hvordan huset ser ut på innsiden, sier han.

Men uansett årstid, er ikke folk bare opptatt av det helt nye og moderne. Lien forteller at folk generelt er veldig flinke til å se potensiale i en bolig, og veldig mange er interesserte i noe som kan pusses opp, og sette sitt eget preg på.

Få eneboliger i sentrum

I Sarpsborg sentrum er det et begrenset antall slike boliger, og Lien mistenker at det også kan være en av grunnene til at det er så populært.

– I sentrum er utviklingen av nye eneboliger med tomter veldig begrenset. Det, sammen med at folk gjerne kjøper boliger som krever en del jobb, og at sesong og tid til overs tillater det, bidrar kanskje til at det er såpass ettertraktet, sier han.

Sondre Lien sitter selv med et helt knippe av interessenter som er ute etter enebolig i sentrum.

– Det er langt flere kjøpere enn det er slike boliger i markedet. Folk er desperate. Sitter man på en sånn eiendom, er det ekstremt mye som legger til rette for et bra salg, forteller han.

Har du en enebolig nær sentrum og vurderer å selge? Da er det lurt å ta en telefon til Sondre:

Sondre Lien
459 19 579
sondre@gpartners.no