Meglerintervjuet – Planlegg i god tid!

Planlegg i god tid, ikke la boligsalget bli avgjort av tilfeldigheter! I dette meglerintervjuet med Sondre Lien (29), forteller han om sine beste meglertips og hvilke tanker han har om boligmarkedet i sitt område.

Sondre Lien

I dette meglerintervjuet med Sondre Lien (29) hos Ask & Partners, forteller han at forberedelser er nøkkelen til et godt boligsalg 

Hvorfor valgte du å bli eiendomsmegler?

– Det å kunne få møte nye mennesker hver dag er ekstremt spennende, samt veilede disse gjennom boligreisen. Jeg er også over gjennomsnittlig opptatt av bolig, noe som kommer godt med i dette yrket!

Hva er din styrke som eiendomsmegler?

– Mine kunder opplever meg som engasjert og tillitsfull. Boligsalg handler egentlig ikke om bolig, men om mennesker. Derfor er det viktig å ha en megler som leverer god kvalitet i alle ledd og som skaper trygghet hos kunden. Dette opplever jeg som en av mine styrker som eiendomsmegler.

Hva er dine beste meglertips?

– Mine beste meglertips ovenfor kunder er å starte prosessen i god tid. Still krav til megleren og deg selv som boligselger. Gode forberedelser gir som oftest gode resultater. Ikke overlat et boligsalg til tilfeldigheter, men heller til en solid plan som gir en god salgsopplevelse og en best mulig pris.

Hva er det mest spennende oppdraget du har hatt så langt i din meglerkarriere?

– Det er mye spennende å velge i her, men jeg velger å trekke frem et salg jeg hadde for noen dager siden. Det var et eldre par i nittiårene som vurderte å flytte, da de bodde i 3. etasje og var litt lei trappene. 

Siden de ikke brukte internett, kom de innom kontoret mitt  og to timer senere tok jeg de med til en leilighet i sentrum med heis, som jeg hadde for salg. Det tok ikke mange dagene før de kjøpte den! 

Det er ikke så ofte jeg har kjøpere på over nitti år som får oppfylt enda en boligdrøm

Hvordan ser boligmarkedet ut hos dere? I dag – og fremover de neste 3 mnd.?

– Boligmarkedet i dag virker både stabilt og godt. Omløpshastigheten er relativt lav, på tross av at høsten normalt er en noe roligere periode. Det har i løpet av 2021 vært en solid prisvekst. Vi ser frem til et spennende bolig-år i 2022.

Hvilke boliger selger dere mest av?

– Vi selger alt mulig av eiendom. Alt fra eneboliger til leiligheter, fritidsboliger, prosjekterte eiendommer og tomter.

Hva er deres styrke som meglerkontor?

– Det er uten tvil menneskene som jobber der. Vi gleder oss til å gå på jobb hver dag og vi tar godt vare på hverandre. Vi er kreative og tenker utenfor boksen, jobber hardt og har våre kunder som førsteprioritet. Vi har et mål om å være best i alle ledd, i alt fra annonsen til bilder til visning og budrunde.

Er du på jakt etter en eiendomsmegler som kjenner ditt lokalområde? Kom innom for en prat i på Tista Senter i Walkers Gate 4, eller kontakt oss på 90881154 / halden@gpartners.no så skal vi hjelpe deg. 

For flere saker om bolig, klikk her.