Holmskau & Partners åpner i Sarpsborg

Holmskau & Partners er den nyeste tilveksten til Partners Eiendomsmegling. Med kontor i Sarpsborg er daglig leder Caroline Holmskau og kollegaene hennes klare til å legge Østfold for sine føtter.

Boligmarkedet i Østfoldregionen er et spennende marked som stadig er i utvikling. Derfor er det viktig at Partners Eiendomsmegling har en lokal tilstedeværelse i området.

Lokal forankring gir kundene den beste servicen

Caroline Holmskau er fra Fredrikstad, og bor i Sarpsborg. Hun og kollegaene ønsker å tilby kundene det beste innenfor eiendomsmegling, og mener Partners Eiendomsmegling fremtidsrettet og har en svært god løsning for markedsføring av eiendom og et solid system som er nøkkelen til å gi boligselgerne den aller beste tjenesten innen eiendomsmegling

For oss som jobber i selskapet, er det også viktig å være lokalt forankret. Dette gir større handlekraft når vi skal gi kundene den aller beste servicen, og det gjør oss til en attraktiv arbeidsplass for flinke eiendomsmeglere med hjerte for faget, sier Holmskau.

Fem ansatte og erfaring fra både eiendomsutvikling og eiendomsmegling

Med kontor i Sarpsborg, skal Holmskau & Partners også dekke Fredrikstad og områdene rundt. Holmskau er et kjent navn innenfor eiendomsmarkedet i Østfold, og Caroline Holmskau blir daglig leder for selskapet, og har jobbet i eiendomsbransjen siden 2010, først med eiendomsutvikling og de siste ti årene innen eiendomsmegling. Med seg på laget får hun Henrik Lien, fagansvarlig med bred kompetanse. Helge Børsand med over tyve års erfaring som megler i området. Jonas Wright Olaussen som engasjert eiendomsmeglerfullmektig og Karen Vestheim som velorganisert BackOffice.

Spennende område

Administrerende direktør i Partners Eiendomsmegling, Marianne Garang, er strålende fornøyd med å åpne kontor i Sarpsborg.

– Vi i  Partners Eiendomsmegling er fremoverlente og har en tydelig strategi når det gjelder å satse lokalt, og dette er et veldig spennende område med stor tiltrekningskraft som vi ønsker å være tilstede i, og jeg er overbevist om at Caroline og hennes team vil styrke kjeden, sier Garang.

Stabilt og variert marked

Eiendomsmarkedet i Sarpsborg er stabilt, med begrenset grad av svingninger. Det er en jevn strøm av ny- og bruktboliger, spennende områder under utvikling og boliger i alle prisklasser. Holmskau & Partners har et team sammensatt av meglere med bred kompetanse, og de formidler salg av alt fra rimelige andelsleiligheter til store villaer.

– Vi jobber også med sjøhytte-markedet og ikke minst med nyboligprosjekter. Meglerne våre  jobber tett sammen for å sørge for best mulig oppfølging av selgere og kjøpere langs hele kundespekteret, fortsetter Holmskau

På flyttefot?

Hvis man ønsker å flytte til Sarpsborg, kan man forvente seg å finne noe for enhver smak. Sarpsborg er en trivelig og flott by med både landlige og mer urbane bydeler. Det er flotte turmuligheter i vakre omgivelser, samtidig som hyggelige kafeer og restauranter er like i nærheten. I sentrum finner man et rikt utvalg av butikker og tjenester. Tilflytterne til Sarpsborg opplever at man blir godt tatt imot, og en typisk Sarping er jovial, blid og inkluderende.

Holmskau & Partners åpnet dørene til kontoret 1. april. Her kan du ta kontakt med kontoret.